ápr 17, 2023

HAINBUCH! Több, mint a szorítófej feltalálója



Image

Elérhető a befogástechnikában neves HAINBUCH cég magyar nyelvű termékösszefoglalója. A brossúra bemutatja a HAINBUCH cég termékeit és a munkadarab befogástechnika területén használható innovatív megoldásokat. A HAINBUCH termékekkel időt és pénzt spórol, a szerszámgépek termelékenyebbek lesznek.

 

HAINBUCH brossúra letöltése!

 

Néhány információ a HAINBUCH-ról.

Tipikusan svábok? Igen! És nem. Mert ha azt hiszed, hogy egy poros családi vállalkozást nézel az itteni tartományból, akkor teljesen tévedsz. Nos, több mint 70 évvel ezelőtt egy garázsban kezdtük, mint az Apple is. És mi lett a vége? Sikertörténet! Így van ez a látomásokkal, meg kell élni azokat. Nem csoda, hogy első találmányunk azonnal szenzációt keltett: a forradalmi szorítófej.

 

Cselekvők, gondolkodók és fejlesztők

Miért mondjuk ezt? Mivel nekünk, sváboknak a génjeinkben van a bütykölés és az innováció, mindig mindenben az elsők akarunk lenni, és egyszerűen a becsületünk nem engedi a másokról való másolást. Valószínűleg ezért voltunk és vagyunk olyan látnokok és szenvedélyesek abban, amit csinálunk – függetlenül attól, hogy termékekről vagy szolgáltatásokról van szó.

 

Minden iparágban otthonosan mozgunk

Magasak az elvárásaink, ahogy céljaink is, és csak a legjobb elég jó az Ön számára is. Éppen ezért a legkülönfélébb iparágakban megtalálhatóak vagyunk – az autóipartól és a gépgyártástól a repülőgépgyártásig és az orvostechnikáig –, és nem terméknek, hanem rendszerszolgáltatónak tekintjük magunkat.

 

>> Tovább a HAINBUCH Tokmány rendszerek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.