márc 13, 2023

miniBOOSTER HC7W-FF nyomásfokozó



Image

A miniBOOSTER HC7W-FF egy rozsdamentes acélból készült, nagyon kompakt egység, amely akár 2000 bar nyomást is képes leadni, és mindössze 2 kg súlyú! A HC7W-FF a HC7W egyik változata, aminek a különlegessége a karimás rögzítés, mind magas, mind alacsony nyomású oldalon.

 

Az egész kialakítás a miniBOOSTER tervezése. Ideális nagyon vékony (alacsony viszkozitású) közegekhez és különféle eszközökhöz, például tápegységekhez, gyártó berendezésekhez, présgépekhez. Kialakítása és mérete miatt palettákra is jól integrálható. Praktikus megoldás lehet préshengerre építés, vagy emelőhengerre építés is.

A működését tekintve a HC7W-FF a betáplált nyomást magasabb kimeneti nyomásra emeli, és automatikusan kompenzálja az olajfogyasztást a magas nyomás fenntartása érdekében. A kimeneti nyomás beállítása a szállított nyomás változtatásával történik. Tehát, ha 160 bar bemeneti nyomást alkalmazunk és ehhez a 9.0 fokozási faktort válasszuk, akkor 1440 bar kimeneti nyomást kapunk. Tíz féle hidraulikus áttét segíti a megfelelő méretezést, így segítve a jó rendszer kialakítását.

 

Előnyök:

  • karimás kialakítás,
  • 10 különböző hidraulikus áttétel,
  • 2000 bar maximális nyomás,
  • rozsdamentes kivitel.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Szántó Norbert
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a miniBOOSTER nyomásfokozók termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (1 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.