febr 15, 2023

Mire használható a krómozott rúd?



Image

A GIMEX-Hidraulika Kft. 30 éve foglalkozik krómozott rudak értékesítésével, amely a hidraulikus és pneumatikus munkahengerszárak alapanyaga. A két alkalmazáson kívül a krómozott rudak más feladatokra is felhasználhatóak. A krómozott rudakat győri raktárunkról méretre darabolva szállítjuk és egyedi vevői igényeket is kiszolgálunk.

 

A következő pár példán keresztül szeretnénk bemutatni, hogy cégünk milyen egyéb alkalmazási területeknél tudta hasznosítani a krómozott rudakat.

 

Vezetőoszlopok

Öntőgép vezetőoszlopának gyártása 42CrMo4V induktívan edzett alapanyagból vevői rajz alapján. Az 1.7225-ös anyagminőség megfelelő kopásállóságot garantál a folyamatosan mozgó vezetőszárnak.

 

 

Görgős állványok

Alapanyag raktárunkban használt állványok görgői 20MnV6-os krómozott rúdból készültek. A görgős rendszer segíti az alapanyagok mozgatását. Gyorsan elérhető, alapanyag és forgácsolási szempontból könnyen alakítható.

 

 

Tartókonzol

Hidraulikus tápegység levegő-hűtő egységének kiépítéséhez. A kis helyigény miatt a tápegység tartályán volt szükséges az olaj-levegő hűtő rendszert elhelyezni. A rendszer tartólábai 20MnV6-os krómozott rúdból készültek. Esztétikailag szebb megjelenést mutat a krómozott felület és nem volt szükség a tartólábak felületkezelésére sem.

 

 

Krómozott rudak egyedi felhasználáshoz a GIMEX-től:

  • folyamatosan bővülő nagy raktérkészlet,
  • raktáron lévő termékek esetén 1-3 munkanapos kiszállítás,
  • méretre vágás vevői igény alapján,
  • egyedi méretek és anyagminőség külön kérésre,
  • rajz alapján készre gyártás,
  • nem szükséges felületkezelés a krómrétegnek köszönhetően.

 

Töltse le munkahenger alapanyag katalógusunkat, amelyben megtalálhatóak a műszaki információk és a teljes méretválaszték.

A GIMEX Alapanyag katalógust itt töltheti le.

 

Lacó Ildikó
alapanyag értékesítő

 

>>Tovább a Dugattyúrúd, vezetőoszlop, teleszkópcső termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (5 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.