aug 31, 2022

Pneumatikus lengőkaros henger a ROEMHELD-től!



Image

A Römheld GmbH mindent átfogó, befogás technikai termékportfoliója világszerte ismert és elismert minőséget képvisel. Munkadarab rögzítésben általában nagy szorítóerőkre van szükség, amit az alkatrészek fizikai adottságai, valamint a megmunkálás során ébredő erők ellensúlyozása követel meg. A ROEMHELD azonban olyan feladatokra is kínál megoldást, ahol elegendőek kisebb erők is.

 

Ezekhez a megmunkálási és rögzítési folyamatok támogatásához biztosít pneumatikus működtetésű lengőkaros hengereket. Az alkatrészek szabad behelyezését és kivételét lehetővé tevő, elforduló szorítókar funkció előnyei továbbra is rendelkezésre állnak. Párosítva a sok esetben egyszerűbb, illetve költséghatékony pneumatikus rendszerek kiépítésével. Az automatizálás itt sem okoz gondot, ami az utólagosan is felszerelhető mágneses pozícióérzékelőkkel biztosított. A menetes, korrózióálló alumínium háznak köszönhetően könnyen igazítható a különböző munkadarab magasságokhoz.

Legyen szó tehát bármilyen befogás technikai, munkadarabrögzítési feladatról, a ROEMHELD az ügyfeleit kimagasló minőségű, megbízható megoldásokkal támogatja.

 

Előnyök:

  • több méretosztály,
  • egyszerű, költséghatékony rendszerkiépítés,
  • pozíció ellenőrzés,
  • korrózióálló kivitel,
  • alaplapos, vagy menetes(kontraanyás) rögzítés a készüléken.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Császár Tamás
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a Pneumatikus hengerek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (1 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.