júl 13, 2022

Duplomatic PTH nyomástávadók



Image

Az iparban minden területen szükség van nyomásfigyelésre, vagy biztonságtechnikai okokból, vagy vezérléshez szükséges kapcsolási pontokhoz. Esetleg elemzés céljából, hogy tisztában legyünk milyen nyomásértékek alakulnak ki a hidraulikus rendszerünkben munka közben.

 

Ezért a Duplomatic nyomástávadókat ipari környezetbe tervezték, ipari- és mobilhidraulikához egyaránt. A PTH távadók fő jellemzője, hogy szélsőséges környezetben is biztosított a pontos működés. Kiemelkedő a közeghőmérséklettel szembeni ellenállósága, amely a -40 °C-tól a maximum +120 °C-ig terjedhet. A mérőrészt egy STM technológiával kifejlesztett elektromos áramkör táplálja. Biztosított a nagy megbízhatóság, a maximális rezgés és mechanikai igénybevételekkel szembeni ellenállás. Minden, a közeggel érintkező, alkatrész rozsdamentes acélból készül, a nyomásérzékelő pedig teljesen folyadékálló. Rendelhető 4 - 20 mA áramkimeneti jellel vagy 0 - 10 V feszültség kimeneti jellel. Kérésre 0 - 5 V és 0,5 - 4,5 V változatok is kaphatók. Mindegyik kivitel fordított polaritásvédelemmel van ellátva.

A DIN csatlakozós változat elektromos csatlakozásának védelmi osztálya megfelel az IP65 szabványnak, míg az M12 csatlakozós változat IP67 védelmi osztályú.

Ezek a távadók 4 különböző nyomástartományban kaphatók, 40, 100, 250 és 400 bar.

 

Előnyei:

  • vibrációálló, 50G / 11ms,
  • kompakt kivitel,
  • rozsdamentes és folyadékálló,
  • széles körben alkalmazható.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Szántó Norbert
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a Alaplapos szelepek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.