jún 21, 2022

HAINBUCH MANOK plus CKF mechanikus patronos befogó



Image

A német HAINBUCH cég MANOK plus CFK terméke hihetetlen szorítóerejével, precizitásával és merevségével már sok manuális befogókészülék felhasználó várakozását múlta felül. Amellett, hogy rendkívül praktikus és kis helyet foglal, karbon kivitelének köszönhetően nem kevesebb, mint 60%-os súlycsökkentést biztosít.

 

A hagyományos MANOK-hoz hasonlóan a CFK modell 52-es és 65-ös méretosztályban érhető el. Fontos előnye, hogy a befogó felület kialakítása nagyfokú tömítettséget biztosít a forgács bejutása ellen, ezzel is növelve az eszköz élettartamát. A kör, hatszög és négyzet keresztmetszeteken kívül a szorítópatronunkat egyedi formájú munkadarabokhoz is alakíthatjuk. Rendelkezésre állnak továbbá alap és esztergálható munkadarab ütközők, melyek a pozíció pontos meghatározása mellett további stabilitást nyújtanak az alkatrészeknek a megmunkálás során. Ez a rendkívül stabil megfogás a munkadarab felületi minőségére is igen kedvezően hat.

Ez a kis erőgép praktikus, költséghatékony, és kifejezetten sokoldalú alkalmazási lehetőségei szinte korlátlanok. A MANOK felhasználható többek közt megmunkáló központoknál, mérőgépeknél, lézerírásnál, üregelő gépeknél, szögben történő befogásnál, forgatónyomaték vizsgálatnál, sűrített levegős csavarozónál, szerszám előbeállításnál, hegesztési varratpróbánál, csővágóknál, oszlopos fúrógépnél, vésőgépnél.

A prototípusgyártás során – még a sorozatgyártást megelőzve – a kezdeti, fejlesztési, illetve kísérleti szakaszban a MANOK segítségével gyorsan és költséghatékonyan összeépíthető a munkadarabhoz illeszkedő patronos befogó készülék. Így kínálva lehetőséget a tesztelésére, a felmerült műszaki problémák megoldására, a szükséges korrekciók gyors és költségkímélő végrehajtására.

Adaptációs eszközök:

 

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Császár Tamás
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a MANOK plus mechanikus megfogók termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (3 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.