márc 9, 2022

Halder kalapácsok számos felhasználásra!



Image

A Halder által gyártott kalapácsok megbízható, minőségi szerszámok, amelyek sokoldalúságuknak, változatosságuknak, rugalmasságuknak és tökéletes kidolgozásuknak köszönhetően ideálisak az ipar legkülönfélébb alkalmazási területeire. Legyen szó kültéri vagy beltéri munkákról, itt mindenki megtalálja a neki megfelelő kivitelt.

 

SIMPLEX puha kalapács univerzális szerelési munkákra alkalmas. A SIMPLEX kalapács a "referencia" a puha felületű kalapácsok között, különösen az építőiparban és a tereprendezésben végzett burkolási munkákhoz. Az ütőbetétek gyorsan és egyszerűen cserélhetőek, így mindenkinek lehetősége van az egyéni igényei szerinti kialakításhoz. Ehhez 8 különböző keménységű ütőbetét közül lehet választani 30 mm-től 140 mm-ig terjedő átmérőben, emellett 3 házanyag és 2 különböző fogantyútípus áll rendelkezésre.

SUPERCRAFT / BLACKCRAFT / SECURAL kalapácsok visszarúgás és visszapattanásmentes kialakításúak, ezt a fejcsőbe töltött acélsöréttel oldották meg. Ennek az a hatása, hogy a kalapács nem pattan vissza, amikor egy munkadarabhoz ütődik. A teljes ütőerő átkerül a megmunkálandó munkadarabra. A visszarúgásmentes kalapácsok így fáradságmentes és ízületkímélő munkát tesznek lehetővé. Elsősorban autóipari összeszerelési és javítási munkákhoz, egyengető munkákhoz, lemezfeldolgozáshoz, fémipari univerzális összeszerelési munkákhoz használatosak.

MAXXCRAFT lakatos kalapács - az univerzális kalapács a DIN 1041 szerint. A DIN 1041 szerint gyártott lakatos kalapács kiváló minőségű speciális acélból készült ejtőkovácsolt kalapácsfejjel, fényesen köszörült csappal és előlappal, valamint az előírt élferdítéssel rendelkezik. A kalapácsfej és a fogantyú hüvely közötti speciális kapcsolat rezgésgátló egységet hoz létre. Tanulmányok kimutatták, hogy a fogantyú vibrációs terhelése, amikor a Halder lakatos kalapáccsal az acélhoz ütődik, körülbelül 68,7 százalékkal alacsonyabb, mint egy normál 500 g-os DIN lakatos kalapácsnál. A Halder lakatos kalapács ütőereje is kb.24,2 %-kal nagyobb, mint egy normál 500 g-os DIN lakatos kalapácsé. Fáradásmentes és ízületkímélő munkavégzés lehetséges az alacsony ütési vibrációnak köszönhetően, és így hatékonyabb munkavégzés is érhető el vele. A kalapácsok 300 g, 500 g, 800 g és 1000 g méretben kaphatók.

 

 

Felhasználási terültek:

  • építőipar,
  • kertépítés,
  • karbantartás/javítás,
  • asztalos munkák,
  • üvegezés/ablakgyártás,
  • tetőfedés,
  • fémmegmunkálás,
  • kárpitozás.

 

Skobrák Ferenc
műszaki tanácsadó

 

>>Tovább a Kímélő kalapácsok termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (11 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.