jan 31, 2022

Új ROEMHELD íves hidraulikus szorítóhenger présgépekhez és kovácsgépekhez



Image

A német ROEMHELD cégcsoport, mint a szerszámbefogás piacvezetője bővíti ékes szorítóelemeinek választékát. Az új íves szorítóegységgel rendelkező hidraulikus szorítóelem a préseken és kovácsgépeken való használatra különösen alkalmas robusztus és biztonságos kialakításának köszönhetően.

 

A beépített mechanikus zár megbízhatóan tartja a helyén a szerszám felső részét nyomásvesztés esetén is. Tehát a szerszám nem tud leesni. A speciális bevonatolási eljárásnak köszönhetően a szerszámbefogó szorítóelem még a legkeményebb körülmények között sem korrodálódik. A szorítóelem ívelt erőgörbéje miatt gyakorlatilag lehetetlen a visszarugózás a befogási ponton.

 

Kettős működés és igény szerint pozíció lekérdezés lehetősége.

A kettős működésű íves szorítóelemet többféle felhasználásra tervezték az egyenes vonalú működtetéssel. Nagy, ±1 mm-es befogási éltűrésekre alkalmas. A szorító- és oldónyomás 200 bar-on azonos, és 30 és 450 kN közötti maximális szorítóerőt, valamint 620 kN-ig terjedő folyamatbiztonsági erővel rendelkezik.

Elérhető pozíció lekérdezéssel és anélkül is, a folyamatok különösen magas szintű megbízhatósága érdekében. A helytakarékosság miatt a kiegészítő felszerelés a szorítóelem oldalába van beépítve. Tájékoztatást ad arról, hogy a szerszám rögíztett állapotban van, vagy kioldódva, és még arról is kapunk információt, ha a befogási pozíciót túlléptük esetleg. A szorítóelem nevét az íves szorítóelemről kapta, amellyel a szerszámot rögzíti.

 

ROEMHELD íves szorítóhenger pozíció lekérdezéssel

 

ROEMHELD: beállítási idők drasztikus lecsökkentése lemezalakításban, műanyag- és gumifeldolgozásban.

A ROEMHELD a lemezalakításhoz használt szerszámbefogási technológia globális piacvezetője. A cégcsoport kiterjedt szerszámbefogástechnikai portfólióval rendelkezik. Így szinte minden befogási feladatot megold a lemezalakításban, a műanyag- és a gumifeldolgozásban is. A mágneses, hidraulikus és elektromechanikus befogórendszerek sokrétűen alkalmazhatók, és az ipar szinte minden ágában, elősegítik az egyedi és sorozatgyártás folyamatainak hatékonyabbá, gazdaságosabbá tételét. A szerszámcseréhez használt termékekkel válik teljessé a választék, mint például a szerszámcserélő kocsik, görgők és a motoros tartókonzolok.

 

► Töltse le a teljes termékáttekintőt angol nyelven!

 

A ROEMHELD cégről egy érdekes információ.

Innováció a hagyományon keresztül: A ROEMHELD gyökerei az 1707-ben alapított Friedrichshütte öntödéhez vezetnek, amely még mindig a ROEMHELD csoporthoz tartozik, és Németország egyik legrégebbi aktív ipari vállalata.

 

Csonka Szabolcs
értékesítési vezető

 

>> Tovább a Hidraulikus rögzítőelemek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (2 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.