dec 10, 2021

Nyomásfokozás egyszerűen a miniBOOSTER HC63-013-mal



Image

Partnereink részéről többször visszatérő probléma, hogy lehet egy meglévő rendszerből nagyobb teljesítményt elérni? Természetesen a fizikai korlátokat mi sem tudjuk megváltoztatni, viszont ismerünk néhány megoldást. Hidraulika rendszer esetében leggyakoribb igény a magasabb csúcsnyomás, úgy, hogy a maximális folyadékáramlást is a lehető legtovább fenntartsuk.

 

Erre kínálnak megoldás a miniBOOSTER termékei. Közülük a HC63-013 típust emelnénk ki, mert akár 300 liter/perces átfolyásig használható és akár 800 bar nyomás is elérhető vele. A használata legeredményesebben különféle munkahengereknél jelenik meg.

 

 

Mezőgazdasági vontatók esetében gyakori, hogy különféle hidraulikával felszerelt vontatmányokat kell működtetni és a jármű hidraulikája nem elegendő a feladathoz. Ilyenkor a meglévő rendszert ki kell egészíteni a HC63-013 miniBOOSTER-rel. Akár egy külön ágon, vagy a meglévő csatlakozási ponthoz illesztve. Az egység akkor lép működésbe mikor az alacsonyabb nyomás nem elegendő a folyamat végrehajtásához. Majd a miniBOOSTER aktiválódik és a hidraulikus áttételnek megfelelően, előállítja a magasabb nyomást. Például, nagytömeggel terhelt plató billentése.

 

Főbb előnyei:

  • kompakt méret,
  • könnyű rendszerbe illesztés,
  • költséghatékony,
  • magas nyomásértékek.

 

Szántó Norbert
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a miniBOOSTER nyomásfokozók termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (3 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.