okt 26, 2021

Már magyarul is elérhető a szerszámrögzítő rendszereket bemutató applikáció!



Image

Korábban már írtunk a ROEMHELD csoport szerszámcserélő és szerszámrögzítő rendszereit bemutató alkalmazásról. A programban közel 40 ROEMHELD termékről találhat részletes leírást, bemutatást és alkalmazási példát.

 

Az oldalon és applikációban lehetőség van egy rövid ismertetőn keresztül megismerni az egyes termékeket, valamint megtekinteni az alkalmazási példákat prezentáló képeket és a működésről szóló videókat is. Az eszközök paramétereit ismertető katalóguslapok szintén elérhetők az programon keresztül.

 

Már magyar nyelven is!

A böngészőben lévő alkalmazás magyar nyelvre való állításához kattintson az oldal jobb felső sarkában található nyelvválasztás ikonra., szükség esetén görgessen lejjebb. Ezt követően válassza ki a „hungarian” opciót. Előfordulhat, hogy az egérgörgőjével nem lehet lejjebb menni, ebben az esetben egy kattintással fogjuk meg a panelt és úgy mozgassuk lefelé.

 

A tabletekre és okostelefonokra letölthető applikáció estén, a nyelvváltoztatáshoz koppintson a menüszalagot előhívő ikonra. Majd a nyelvválasztó ábrára, ezután ki tudja választani a magyar nyelvet.

 

 

Az ingyenes alkalmazást elérheti böngészőben itt, valamint letöltheti Android vagy iOS készülékére!

 

Próbálja ki és kérjen az applikációban bemutatott termékekre árajánlatot kollégáinktól a sales@gimex.hu email címen!

 

>> Tovább az applikációra!

>> Tovább a HILMA termékeire!

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.