okt 11, 2021

Toronysatu rendszerek akár 16 munkadarab megfogásához



Image

A német ROEMHELD csoport HILMA TS sorozatú toronyszerű elrendezésű saturendszerei rugalmas és szabványos eszközök az alkatrészgyártás területén. Függetlenül attól, hogy kis vagy közepes méretű munkadarabról, vagy akár egy vagy több munkadarab szorításáról van szó, a TS toronysatu rendszerek gazdaságos megoldást kínálnak.

 

A TS sorozat működtetése mechanikusan történik. A nyomatékkulccsal történő működtetés lehetővé teszi a finoman hangolható és reprodukálható szorítóerők alkalmazását. A karmos szorítópofák használatával szorítóerő veszteség nélküli megfogás alkalmazható. A központi fix szorítópofa középső helyzete biztosítja a nullpontot.

 

A TS sorozat TriStar rendszere helyet biztosít a géporsónak és a szerszámnak, a szorítások 3x120°-os elrendezésének köszönhetően.

  • TS sorozat: 4x90°-os elrendezés
  • TS TriStar sorozat: 3x120°-os elrendezés

 

A 3. kéz funkció segítségével csak 1 orsóval működtetjük a toronysatut oldalanként. A felső és alsó mozgó pofát egyszerre mozgatjuk az orsóval, így szorítunk a középső vagy máshova elhelyezett pofa ellenében. Az integrált 3. kéz funkció lehetővé teszi az alulra kerülő munkadarab megtartását, a második darab betöltése és a végső megszorítás előtt. Tehát az első darab szorítása, majd a második darab behelyezése és az orsó újbóli működtetése után, véglegesíthető a kívánt szorítóerővel a megfogás.

 

 

A TS 4-oldalas toronysatu rendszerek 4, 8 vagy akár 16 munkadarab megfogására szerelhetők fel. A szorítási pontok különböző méretű munkadarabokhoz állíthatók be. A pofák nagy választéka széleskörű felhasználást tesznek lehetővé a gyártásban. Az egyszerre történő több munkadarab szorítása, minimálisra csökkenti a szerszámgép mozgását. Nincs szükség felesleges szerszámutakra vagy -cserére. A szabadalmaztatott forgácsvédelem a vezetőpályák és tömítések megfelelő tömítettségével biztosítják a TS rendszerek hosszútávú, problémamentes működését.

 

Előnyök:

  • folyamatbiztos szorítás,
  • egyszerű és biztonságos működés,
  • rugalmas felhasználás a gyártásban,
  • gazdaságos gyártás,
  • egyszerű karbantartás.

 

Töltse le magyar nyelvű termék-összefoglalónkat!

 

Csonka Szabolcs
értékesítési vezető

 

>> Tovább a HILMA toronysatuk termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (5 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.