aug 3, 2021

Duplomatic PS-típusú nyomáskapcsolók



Image

Egy jól működő hidraulikusrendszer szerves részét képezi a nyomáskapcsoló. A Duplomatic cég PS-kivitelű nyomáskapcsolói számos alkalmazási lehetőséget kínálnak. A nyomáskapcsoló beállított nyomásértéken történő kapcsolását felhasználhatjuk különböző jelzésekre, a következő munkafolyamatok indítására vagy különböző visszacsatolásokra.

 

A PS-kivitelű nyomáskapcsolók alaplapra és csővezetékbe integrálható csatlakozással rendelkeznek, amelyek 35 bar és 630 bar között, négy nyomástartományban kaphatók.

A beállítást egy skálázott kézi tekerőgombbal lehet elvégezni. A beállított, a kapcsolási értéket egy külön reteszelő csavaron keresztül rögzíthetjük, amely plusz biztonságot nyújt a véletlenszerű beavatkozások ellen. A legtöbb hidraulika olaj típushoz alkalmazható. Magas, 80°C feletti hőmérsékletnél vagy agresszívabb (foszfátészteres) közegnél ajánlott az FPM tömítés használata NBR helyett. IP 65 védett elektromos csatlakozás, váltókapcsoló és maximáslis 120 kapcsolás/perc jellemzi. Nagyobb elektromos terhelés esetén érdemes relével bekötni a villamos kapcsolók védelme érdekében. Tetszőleges módon beépíthető.

 

Előnyök:

  • kompakt kialakítás,
  • egyszerű és gyors nyomásbeállítás,
  • max. 650 bar üzemi nyomás,
  • alaplapos és csővezetékes kivitel,
  • négy különböző beállítási nyomástartomány (35 – 140 – 350 - 630 bar),
  • egyszerű, akár utólagos beépítés lehetősége,
  • masszív belső szerkezet, dugattyús kivitel.

 

Szántó Norbert
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a DUPLOMATIC alaplapos szelepek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (4 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.