júl 1, 2021

Új Halder menetes emelőszemek forgatható fejjel



Image

Az idő pénz! Benjamin Franklin ezt már 1748-ban felismerte. A mottó szerint az Erwin Halder KG menetes emelőszemei sok pénzt érnek, amikor a rakományokat gyorsan és egyszerűen fel kell emelni és szállítani. Az új, forgatható szemmel ellátott változatok még több lehetőséget kínálnak.

 

 

Elfordulás mindig a húzás irányába
De mi a jó ebben? Annak érdekében, hogy megértsük, miben rejlik az új menetes emelőszemek előnye, először meg kell érteni, hogyan működnek. A nagy szilárdságú csap alsó végén vannak a megfelelő méretű önzáró menetes szegmensek. Ezek a szegmensek továbbítják az alakzárást. A szegmensek nyitásához a felhasználónak csak annyit kell tennie, hogy megnyomja az alumínium gombot a forgatható szem tetején. Ezután a csavart egyszerűen beillesztik a meglévő menetes furatba. A nyomógomb elengedésekor a szegmensek a menetbe kattannak. A menetes emelőszem újbóli lazításához csak újra meg kell nyomni a gombot. Annak elkerülése érdekében, hogy ez rossz pillanatban történjen, az eszközön található biztonsági rúd megakadályozza a nyomógomb véletlen megnyomását.

 

Könnyen és gyorsan szerelhető, formához illeszkedő erőátvitel
Miután a menetes emelőszemeket beillesztettük az alkatrészbe, és például az emelőhevedereket rögzítettük a szemekbe, megkezdődhet az emelés. Függetlenül attól, hogy egyenes vagy szögben álló emelésről van szó, az emelőszemek minden esetben illeszkednek a húzás irányába. A karbantartást nem igénylő, hőmérséklet-, vegyszer- és olajálló csapágygyűrűnek köszönhetően a szem szabadon forog a csavar körül. Ez azt jelenti, hogy csak a fej fordul, nem maga a csavar, és az emelőszerkezet marad szilárdan becsavarva a menetben. Az alkatrész biztonságosan felemelhető és szállítható.

 

Nagy teherbírás és maximális biztonság
A CE-minősített emelőszemek nemcsak egyszerűen használhatók, hanem rendkívül ellenállóak is. Kiviteltől függően legfeljebb 1850 kg maximális teherbírás lehetséges - ötszörös biztonsági tényezővel. A magas törésállóságot a TÜV Süd igazolta.

A Halder a menetes emelőszemeket kétféle anyagváltozatban kínálja. A csavar, a csapágygyűrű és a szem vagy mangán-foszfáttal hőkezelt acélból, vagy edzett rozsdamentes acélból készül. A rugó és a menetes elemek mindig rozsdamentes acélból készülnek. A kiváló minőségű anyagok jó korrózióvédelmet és magas hőállóságot biztosítanak. A rozsdamentes acélból készült változat időjárásálló is, ezért gond nélkül alkalmas kültéri használatra.

Az Erwin Halder KG többféle metrikus menetméretben (M8 - M30) és hüvelykméretben (½ "- 1") készletből szállítja az emelőszemeket. Mérettől függően a menetes csavarok kicsi vagy nagy szemmel rendelkeznek.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Csonka Szabolcs
értékesítési vezető

>> Tovább a Halder gép- és készülékelemek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (8 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.