jún 1, 2021

HAINBUCH HYDROK megfogó megmunkálóközpontokra tervezve, Kifogástalan Befogástechnika



Image

Álló megmunkálás során, ahol nem kell forgatni a munkadarabot nagy sebességgel, gyakran problémát jelent a munkadarab stabil rögzítése a lehető legkisebb helyen. A 3- vagy több pofás tokmányrendszerek és saturendszerek választása esetén a nagy szorítóerő nagy geometriával párosul. A nagy tömegű és mérettel rendelkező megfogó egységek alkalmazása különösen hátrányos, ha a gépasztalon több munkadarab egyidejű megmunkálása szükséges. A HAINBUCH HYDROK megfogó egységei viszont a lehető legkisebb beépítési méretek mellet brutálisan nagy szorítóerőre képesek.

 

A HAINBUCH HYDROK egységei több méretosztályban, hidraulikusan vagy pneumatikusan egyaránt működtethetők. Megfogási tartományuk méretosztálytól függően Ø3-100 mm, de standard patronok esetében négyszög és hatszög geometriák is rendelkezésre állnak. A szegmenses vulkanizált szorítópatronnak köszönhetően bármilyen geometria kialakítható. A patron radiális szorítása közben axiális mozgást végez, amely által a patron az ütközőre húzza a munkadarabot. Ezáltal még nagyobb stabilitást és méretpontosságot érünk el. A HYDROK megfogóegységek további előnye, hogy moduláris adapterrendszerekkel percek alatt egy 2- vagy 3-pofás tokmánnyá vagy tüskés belső furatok stabil megfogására alkalmas rendszerre tudjuk átszerelni az alap egységünket. Így percek alatt tudunk igazodni a vevői igényekhez és egyetlen HYDROK egységgel a hozzá tartozó adapterekkel kiegészítve, egy szerszámgépen akár több megmunkálási folyamat is elvégezhető. Nem kell egy másik gépre áthelyezni a következő operációt, nincs szükség hosszadalmas átszerelésekre, villámgyorsan tudunk reagálni a kihívásokra.

 

 

Több munkadarab szorítása a legkisebb helyeken

A HYDROK család legkisebbjei a HYDROK 40 SE és a 32 RD. Moduláris alaplapjaik egyszerűen összeilleszthetők, és hihetetlen szorítóerővel, többmunkadarabos befogást tesznek lehetővé a legkisebb helyeken. A további tandem kiegészítő hengerrel pedig a teljes szorítási erőt még egy alacsony nyomású hidraulikus tápegységgel is létrehozhatja.

 

Előnyök:

  • 1000 1/perc-ig forgatható,
  • hidraulikus vagy pneumatikus működtetés,
  • deformációmentes szorítás,
  • ideális automatizált rendszerekhez,
  • kialakítása révén kevés helyigény,
  • több megfogóegység használata kis helyen,
  • ideális ötoldalas megmunkáláshoz,
  • belső és homlokoldali ütköző használata.

 

Csonka Szabolcs
értékesítési vezető

 

>> Tovább a HAINBUCH HYDROK megfogók termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (7 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.