máj 19, 2021

KOSTYRKA hidraulikus nyomásfokozókImage

Meglévő hidraulikus működtetésű gépeknél, berendezéseknél felmerülhet az igény, hogy magasabb hidraulikus nyomásra lenne szükség, akár egy szorítási, rögzítési vagy támasztási feladatról van szó. Ezeknél a feladatoknál kínálnak hatékony megoldást a KOSTYRKA 1450. típusú nyomásfokozói.

 

Ha kis mennyiségű nagynyomású olajra van szükségünk előnyös ezeket a kicsi és kompakt hidraulikus nyomásfokozókat használni. Hiszen méretük lehetővé teszi, hogy akár közvetlen a fogyasztókhoz telepítsük őket. Könnyen és költséghatékonyan alakíthatjuk ki a nagynyomású rendszerünket akár utólagos kiépítés mellet is.

 

A KOSTYRKA nyomásfokozók több méretben és kivitelben is megtalálhatók a termékkínálatban. Maximum 100 bar bemeneti nyomás mellett képesek 400 bar hidraulikus nyomás előállítására 1:2, 1:25 és 1:4 fokozási arányok mellett. Típustól függően 4 ml és 125 ml közötti térfogat kiszorításáig használhatók. Megfelelő tisztaságú olaj használatával nem igényelnek karbantartást. Ideális megoldást kínálnak a KOSTYRKA szorítóperselyek működtetésére is.

 

Előnyök:

  • kompakt kialakítás,
  • utólagos kiépítés lehetősége,
  • hosszú élettartam,
  • max. 400 bar nyomás,
  • rövid szállítási határidő.

 

Szántó Norbert
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a KOSTYRKA nyomásfokozók termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (5 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.