máj 19, 2021

KOSTYRKA hidraulikus nyomásfokozók



Image

Meglévő hidraulikus működtetésű gépeknél, berendezéseknél felmerülhet az igény, hogy magasabb hidraulikus nyomásra lenne szükség, akár egy szorítási, rögzítési vagy támasztási feladatról van szó. Ezeknél a feladatoknál kínálnak hatékony megoldást a KOSTYRKA 1450. típusú nyomásfokozói.

 

Ha kis mennyiségű nagynyomású olajra van szükségünk előnyös ezeket a kicsi és kompakt hidraulikus nyomásfokozókat használni. Hiszen méretük lehetővé teszi, hogy akár közvetlen a fogyasztókhoz telepítsük őket. Könnyen és költséghatékonyan alakíthatjuk ki a nagynyomású rendszerünket akár utólagos kiépítés mellet is.

 

A KOSTYRKA nyomásfokozók több méretben és kivitelben is megtalálhatók a termékkínálatban. Maximum 100 bar bemeneti nyomás mellett képesek 400 bar hidraulikus nyomás előállítására 1:2, 1:25 és 1:4 fokozási arányok mellett. Típustól függően 4 ml és 125 ml közötti térfogat kiszorításáig használhatók. Megfelelő tisztaságú olaj használatával nem igényelnek karbantartást. Ideális megoldást kínálnak a KOSTYRKA szorítóperselyek működtetésére is.

 

Előnyök:

  • kompakt kialakítás,
  • utólagos kiépítés lehetősége,
  • hosszú élettartam,
  • max. 400 bar nyomás,
  • rövid szállítási határidő.

 

Szántó Norbert
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a KOSTYRKA nyomásfokozók termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (5 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.