nov 4, 2020

Gyorsan és egyszerűen működtethető kézi gyorsszorítók a Haldertől



Image

Bárki, akinek gyors és biztos szorításra van szüksége fém alkatrészek, továbbá fa vagy műanyag munkadarabok rögzítésekor, könnyen megtalálja számítását a Halder kézi gyorsszorító termékcsaládban.

 

Ezek a gyorsan és egyszerűen működtethető eszközök rendkívül széles körben felhasználhatóak. Megoldást nyújt az alkatrészek rögzítésére marási, hegesztési, hajlítási munkálatok során, valamint fa termékek ragasztásánál vagy akár gépegységek összeállításánál. A horizontál szorítók pedig kitűnő megoldást jelentenek a tartályok és öntőformák lezárására.

A Halder kínálatában megtalálhatók a vízszintes- és függőleges szorítók, a húzó- és nyomó szorítók, továbbá a kompakt méretű akasztós szorítók is. Ezen termékekben egy közös pont van: kivétel nélkül mindegyik működése az ún. váltókar elvén alapul. A lábunkhoz hasonlóan a karos szorítóknak is három csuklópontjuk van. A holtpont, és ez által a maximális erő akkor érhető el, ha mind a három csuklópont egy egyenesbe esik. A szorító rögzítésének feltétele, hogy egy előre meghatározott mértékkel túlhaladhasson a holtponton, ezáltal biztosítva az önzárást.

A működtetéshez csak a kart kell lenyomni. A nagy erőátviteli aránynak köszönhetően kis erőfeszítéssel is jelentős tartóerő érhető el. Az önzáró tulajdonság meggátolja, hogy a munkadarab készítése közben a szorító visszanyíljon. További előnyként említhető, hogy a szorítók gyorsan és nagy szögben nyithatók, ezzel megkönnyítve a munkadarabhoz való hozzáférést…. Klikk ide a teljes cikk elolvasásához!
 

Anyagminőség mindenekelőtt!

A Halder gyorsszorítók a legmagasabb minőségű alkatrészekből készülnek, hogy biztosítsák a hosszú és karbantartásmentes élettartamot. A szorítóvas a horganyzott és passzivált acél miatt rendkívül robosztus. Az illesztéseknél használt szegecsek rozsdamentes acélból készülnek és edzett perselyekben mozognak. A hosszú ideig tartó folyamatos működés biztosítása érdekében az összes csapágypont zsírozva van.

A szorítócsavar eltávolítható gumi kupakja lehetővé teszi a legérzékenyebb munkadarabok, például falemezek rögzítését is. Az olajálló, ergonomikus, kétkomponensű műanyagból készült fogantyú a puha és texturált felületével garantálja a felhasználói kényelmet.

 

>> Tovább a Halder kézi gyorsszorítók termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (3 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.