szept 10, 2020

Eredeti KOSTYRKA szorítóperselyek számos alkalmazáshoz



Image

Működése briliánsan egyszerű, egyszerűen briliáns!

Minden KOSTYRKA szorítópersely egy rugalmas felhasított házból és fém-műanyag kompozit burkolatból áll. Az alkatrészt tengelyirányban tudjuk rögzíteni az olajnyomás segítségével, amely a persely külső palást felületén keresztül hat.

 

Nézze meg az alábbi videóban, hogyan működik, vagy tekintse meg személyesen cégünk bemutatótermében!

 

Az olajnyomást radiális szorítóerővé alakítjuk veszteség nélkül. Az olajnyomás elengedése után a perselyek visszatérnek eredeti helyzetükbe és az előzőleg rögzített alkatrész ismét szabadon mozgatható. Az alkatrészek felülete a szorítás következtében nem sérül.

A korszerű szerszámgépek fejlődését jelentősen befolyásolta a KOSTYRKA szorítópersely használata. Rendkívül nagy tartóerőt tesz lehetővé, maximálisan programozásra tervezték, villámsebességgel bezáródik és nyílik, emellett egyedülálló helytakarékos koncepciójával támogatja a tervezőt. Nem csoda, hogy a KOSTYRKA több százezer szorítóperselyt szállított már a gép- és készülékgyártók számára világszerte.

 

Pontos és kopásmentes

A KOSTYRKA szorítóperselyek pontossága és tartóssága a zökkenőmentes gyártás előfeltétele. A 2500 tonnás prést nem könnyű feladat szétszerelni és egy éjszaka alatt újra összeszerelni javítás céljából. A legkorszerűbb gyártási és ellenőrzési folyamatok használata biztosítja, hogy az ügyfelek magas elvárásokkal támaszkodjanak a termékek minőségére.

Átmérők 6 és 2 000 mm között, nyomás akár 600 bar.

A KOSTYRKA szorítóperselyek 6 és 2000 mm közötti belső átmérővel és 900 mm feletti hosszúsággal kaphatóak, 600 bar üzemi nyomásig. Ezen túlmenően a KOSTYRKA örömmel lép tovább ügyfeleivel akár újabb dimenziókba is.

Akár személyesen is kipróbálhatja a videóban bemutatott demo-terméket a Gimex megújult bemutatótermében vagy kérjen személyes konzultációt munkatársainktól.

 

>> Tovább a Kostyrka hidraulikus szorító- és rögzítő elemeinek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (12 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.