márc 16, 2020

HALDER szabványelemekkel „játszva” csökkenő költségek



Image

Az alkatrészgyártók számára a prototípus, valamint a kis- és középszériás gyártásoknál fő elvárás a rendelésekhez igazodó gyors átállás a megrendelői igények alapján. Itt különösképpen felértékelődik a tervezésre, beszerzésre és egyéb kapcsolódó folyamatokra fordított idő. Az átállási-idők és a költségek csökkentésére kínálja a német Erwin HALDER KG az új kézi szorító és készüléképítő elemeit. A szabványelemek alkalmazásával jelentősen csökkenthető a tervezésre és az alkatrészek beszerzésére fordított idő.

 

Bárki, akinek gyors és biztos szorításra van szüksége fém alkatrészek, továbbá fa vagy műanyag munkadarabok rögzítésekor, könnyen megtalálja számítását a Halder kézi gyorsszorító termékcsaládban.

Ezek a gyorsan és egyszerűen működtethető eszközök rendkívül széles körben felhasználhatóak. Megoldást nyújt az alkatrészek rögzítésére marási, hegesztési, hajlítási munkálatok során, valamint fa termékek ragasztásánál, vagy akár gépegységek összeállításánál. A horizontál szorítók pedig kitűnő megoldást jelentenek a tartályok és öntőformák lezárására.

A Halder gyorsszorítók a legmagasabb minőségű alkatrészekből készülnek, hogy biztosítsák a hosszú és karbantartásmentes élettartamot. A szorítóvas a horganyzott és passzivált acél miatt rendkívül robosztus. Az illesztéseknél használt szegecsek rozsdamentes acélból készülnek és edzett perselyekben mozognak. A hosszú ideig tartó folyamatos működés biztosítása érdekében az összes csapágypont zsírozva van.

A szorítócsavar eltávolítható gumi kupakja lehetővé teszi a legérzékenyebb munkadarabok, például falemezek rögzítését is. Az olajálló, ergonomikus, kétkomponensű műanyagból készült fogantyú a puha és texturált felületével garantálja a felhasználói kényelmet.

 

 

Legózzon munkaidőben a Halder ÉÖK.-kel!

Minden megmunkálási feladat során az elkészítendő alkatrész pontossága és felületének finomsága a megfogás stabilitásának függvénye. A stabil megfogást emiatt a legtöbb esetben bonyolult és drága célkészülékekkel szokták biztosítani. Ezeknek a készülékeknek az ára azonban csak jelentősebb darabszám esetén mondható rentábilisnak.

A Halder Építsd Össze Készletének (röviden: ÉÖK.) köszönhetően a bonyolult és kis szériában gyártandó darabokhoz is egyszerűen és gyorsan lehet stabil megfogást biztosítani. Ez a rendszer rendkívül előnyös kis darabszámú termékek, valamint prototípusok gyártása esetén. Sokoldalúságának köszönhetően nélkülözhetetlen elemét képezi az egyedi alkatrészgyártó vállalkozások mindennapjainak.

 

>> Elolvasom a teljes szakcikket az Autopro oldalán!

>> Tovább karos gyorsszorítók termékoldalára!

>> Tovább a készüléktestek és elemek termékoldalára!

Galéria (6 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.