dec 9, 2019

Készülékszállítás és alkatrészszorítás gyorsan és hatékonyan



Image

Két új megoldás egy készülékben!

A menetes kivitelű Halder emelőszem rendkívüli hordozóerőt biztosít, gyors és egyszerű telepítési módja lehetővé teszi, hogy csökkentsék az alkatrészek, valamint a rakományok cseréjével járó állásidőt. A Roemheld csoport mérnökei által kifejlesztett új, lapos szorítókarral ellátott rögzítőelem pedig, azokhoz a készülékekhez nyújthat optimális megoldást, amelyeknél minimális hely áll rendelkezésre a hidraulikus elemek beépítésére és más szorító nem kínál megfelelő megoldást. Az automatizált rendszerek hatékony és gyors működtetését az említett eszközök együttes használata nagymértékben elősegíti. Egymást kiegészítve teszik lehetővé, hogy értékes időt spóroljon a termelés számára.

 

 

Emelőszemek menetes furatba?

Kivételes húzóerő maximális biztonsággal és minimális erőfeszítéssel. A Halder által tervezett emelőcsapok már korábban is megbízható eszköznek bizonyultak az egyes alkatrészek emelésében és tartásában, nem utolsósorban egyszerű használatuk miatt. A menetes emelőcsapok bevezetésével a vállalat kibővítette a rakománykezelő berendezések kínálatát. Ezeket az emelőelemeket kifejezetten a meglévő menetekhez fejlesztették ki. Ugyanolyan gyorsan és egyszerűen telepíthetők, mint az emelőcsapok, valamint tökéletes biztonsággal és megbízhatósággal szállítanak ugyanolyan nehéz alkatrészeket.

A rakománykezelő eszközöket mindenütt használják, ahol a felhasználóknak ellensúlyokat kell rögzíteniük és alkatrészeket kell szállítaniuk vagy esetleg rögzítő elemeket, munkadarabokat kell cserélniük. Elvárható, hogy a magas színvonalú emelési segédeszközök nagy hordozóerőt és maximális biztonságot biztosítsanak, ám ezek további előnyeként a Halder fejlesztései immár egyszerű felhasználást is kínálnak. Az egyszerű telepítés minimálisra csökkenti az erőfeszítéseket, csökkenti a munkaterhelést és lerövidíti az állásidőket a gyártás során

A Roemheld csoport termékének előnye, hogy a kar könnyedén befordul az alkatrész megfogási pontként kiválasztott keskeny és lapos fészkeibe is. A kisebb helyigény következménye, hogy a kisebb készüléktestekkel jelentős készüléksúly csökkenést érhetünk el. A súlycsökkenés következtében a kisebb készüléktestek gyártási költsége is alacsonyabb, amellyel további költségeket spórolhatnak meg a felhasználók.

A kompakt kialakításnak köszönhetően, kiválóan alkalmas több, egymással szorosan elhelyezkedő munkadarab rögzítésére. Bármilyen helyzetben beépíthető, ezáltal lehetővé válik az öttengelyes megmunkálógépek készülékeiben történő alkalmazása is.

 

>> Elolvasom a teljes cikket az Autopro weboldalán!

>> Tovább a Gép- és készülékelemek termékoldalára!

>> Tovább a Karos leszorító henger termékoldalára!

Galéria (5 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.