dec 4, 2019

Előadás a Neumann János Egyetemen



Image

Csonka Szabolcs értékesítési vezető automatizált rendszerekről és befogástechnikai megoldásokról tartott előadást 2019. december 2-án Kecskeméten, a Neumann János Egyetemen végzős gépészmérnök hallgatók számára.

 

Az előadás Nagy Józseffel, a Linamar Hungary Zrt. PPM Szerviz Center vezetőjével került közösen megtartásra. Az előadók elméleti és gyakorlati ismeretek egyaránt átadtak a hallgatóknak. Számos gyakorlati példa bemutatásra került, amelyekből tanulhatnak a leendő mérnökök. A két cég és az Egyetem között több évre visszanyúló kapcsolat van.

A ROEMHELD csoport, a HAINBUCH GmbH és az Erwin Halder KG termékeinek lehetséges felhasználási területeiről is hallhattak rövid ismertetőt a diákok. A bemutatott eszközök működését videókon és gyakorlati példákon keresztül szemléltették az előadók. A hallgatók aktív résztvevői voltak az előadásnak, nem csak a nekik feltett kérdésekre adtak választ, hanem ők is kérdeztek az előadás kapcsán. A bemutató részeként néhány terméket a hallgatók testközelből is megvizsgálhattak, ezzel is segítve az előadáson hallottak megértését.

Bízunk benne, hogy érdekes és hasznos információkkal látták el kollégáink a hallgatókat!

 

>> Tovább az Előadás a Szegedi Tudományegyetemen c. hírre!

Galéria (11 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.