máj 23, 2019

Stark Speedy Connect - Automatizálásra fejlesztve



Image

Napjaink gyártási és összeszerelési munkáinak több, mint 50%-a helyettesíthető automatizált megoldásokkal. Megfelelő beruházások és felszerelések által, a költségcsökkentés és a munkaerő tehermentesítése is elérhető. Ezt belátva a nullpontrendszerek gyártásával foglalkozó Roemheld-Stark német cég kifejlesztette legújabb befogóját, a SPEEDY Connect-et.

 

Az ipar 4.0 elvárasainak megfelelően, a készüléképítés és szerelés követelményeihez, valamint az automatizáláshoz fejlesztette ki a német Roemheld-Stark a SPEEDY Connect-et. A STARK gyorscserélő rendszerek elősegítik a rugalmas, automatizált gyártást. Számtalan megoldást nyújtanak a készülékcsere idők és költségek csökkentésére, ezzel növelve a gépek termékkibocsátó kapacitását. Legújabb fejlesztésük az automatizált rendszerek és robotok alkalmazása mellett nyújt stabil megfogást! >> Klikk ide a teljes cikk megtekintéséhez!

 

 

A Speedy Connect kompakt méreteivel és a digitalizált rendszerekbe való könnyű integrálásával ért el nagy áttörést a Stark SPEEDY termékcsaládban. Az új nullpontos, kompakt szorító magában hordozza a termékcsalád kiemelkedő előnyeit, és kielégíti a digitalizált rendszerek támasztotta elvárásokat. 

 

>> Elolvasom a Műszaki Magazin oldalán!

>> Tovább a STARK Nullpontrögzítő rendszerekhez!

Galéria (2 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.