ápr 5, 2019

Tavaszi kertépítés a Halderrel



Image

A tavaszról mindenkinek először a természet megújulása jut eszébe. Ilyenkor sokkal szívesebben kezdünk bele a nagyobb volumenű kerti munkálatokba, átalakításokba. A jó munkához azonban nem csak idő kell, hanem jó minőségű eszközökre is szükség van. Ebben nyújthatnak segítséget az Erwin Halder KG kímélő kalapácsai.

A kímélő kalapácsok előnyei:

  • könnyen és gyorsan változtatható felépítés
  • eltérő anyagú és keménységű fejek
  • nem hagynak foltot a felületen
  • kopásálló elemek
  • izületkímélő kialakítás
     

 

A kertek átrendezésben és építésében nem kizárólag a növények játszanak szerepet a megfelelő látvány és összhang kialakításában, hanem a térburkoló elemek használata is. A Halder kalapácsok a kültéri burkolatok elhelyezésében és igazításában nyújthatnak elsősorban segítséget. A kisebb méretű kalapácsok lehetővé teszik a finomabb igazítások elvégzését, legyen szó díszburkolat készítéséről, vagy egy kültéri terasz csempével történő burkolásáról. A felhasznált alapanyagoknak megfelelően kerülhet kiválasztásra a kalapácsfej, amely így nem tesz kárt az igazítani kívánt elemekben.

A nagy méretű kalapácsok nagyfokú erőkifejtést biztosítanak, ennek köszönhetően hatékonyabb módon történhet a kerítéselemek, cölöpök vagy oszlopok elhelyezése a kertben. Az eszközök izületkímélő kialakítása csökkenti a sérülések lehetőségét.

 

>> Tovább a Kímélő kalapácsokhoz!

>> További felhasználási terület

Galéria (5 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.