ápr 28, 2017

STARK: megnövekedett gyártási kapacitás!



Image

A STARK nullpont rendszerek alkalmazásával, a betanulók is könnyen el tudják végezni a felszerelési munkákat. Felhasználásukkal a gépek gyártási kapacitása hihetetlenül megnő. A gyorscsere rendszerek elősegítik a rugalmas és automatizált gyártást, valamint megoldást nyújtanak a készülék csereidők és a költségek csökkentésére.

" SPEEDY Classic: behúzás - pozícionálás - befogás - oldás - kiemelés, egyetlen palettaelembe integrálva. "

A Stark SPEEDY Classic nullpont rendszer megoldást kínál manuális, felautomata és teljesen automatizált rendszerek esetében egyaránt. Alkalmas az egyedi és kis- nagysorozatú termékgyártásra, valamint a munkadarab ötoldalú megmunkálására. Behúzó csapjait a rugóerő folyamatosan behúzott állapotban tartja, ezáltal nem keletkezik vibráció, ami a minőségi és pontos munkavégzés egyik elengedhetetlen feltétele. 

" SPEEDY Easy click - azonnal bepattan, energiafelhasználás nélkül."

A Stark SPEEDY Easy click mechanikus gyorscsatlakozó egység, enegriafelhasználás nélkül azonnal tart és stabilan fog. A többtengelyes megmunkálás támogató eszköze, az automatizált rendszerek és robotok kiegészítő eleme. Gyorsasága miatt alkalmas egyedi feladatok elvégzésére is. A gyors befogási idő mellett, oldási ideje sem több mint 0,1 s.

 

Videó megtekintése:

 

>> Bővebben a STARK nullpont rendszerekről!

>> Szakcikk a STARK nullpont rendszerekről!

 

 

Galéria (3 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.